sábado, 28 de julio de 2012

Let Me Take You To The Beach



Ressaca i un dia de platja. Al cotxe, aguanta els crits de la canalla. Els romanços de la dona i els suggeriments de la sogra. Olor de perfums variats, barrejats amb crema solar. Migranya i basques. Calor de motor i trànsit. Els malparits que no respecten el torn i es colen, els motociclistes i les presses suïcides, els ciclistes kamikazes, un semàfor vermell i un altre. Un diumenge de sorra i suplici. Migranya i aparca. En seixanta maniobres, entre un sis-cents i un 4 llaunes. Els nens criden, la dona ordena i la sogra mana. Maniobra seixanta-u, la definitiva, gira i gira el volant, igual que si els estrangulés a tots. Migranya i Mala Llet. Arreplega les gandules, el para-sol, la truita de patates, el llom arrebossat, el pa amb tomàquet. Ressaca, sorra i un sol que espanta. Segueix la tribu fins vora mar. Planta la parada, deixa content tothom, satisfés les seves exigències, infla el matalàs, juga a pala, empastifa de crema l'esquena de la dona, venta la sogra, talla la truita, reparteix el llom i ves a buscar begudes per a la tropa. Ressaca, sorra, sol més la clavada que t'acaben de fotre al xiringuito de torn. Després hi tornaràs a pels gelats de la penya, perquè te l'acabin de ficar doblada que és com t'agrada. Somnolència entre la dona i la sogra que no callen. Te'n vas a l'aigua que és com brou i hi fiques els peus, els genolls... Un cagarro flotant et torna a la sorra. Suar, migranya, mala llet. I els nens que volen seguir jugant. El sol cau a terra com el teu cervell liquat. Gelats, sangria, ventar la sogra, fot-li crema a la dona. Recollir la parada, carregar el cotxe empastifat de sorra i salnitre. Torna a casa després de dues hores de wrestling car per l'autovia. Wrestling car amb altres conductor igual de tips, emprenyats i fills de puta al volant com tu. Torna a casa i dutxa't que la dona t'espera al llit per a una sessió de sexe i suor. I millor no li surtis amb que estàs trinxat, perquè demà el pla es tornar a la platja, i amb la parenta de morros, podria ser insuportable.


Frank Zappa - Let Me Take  You To The Beach

6 comentarios:

Francesc Bon dijo...

Variacions sobre el tema: "libritos" en lloc e llom arrebossat.
I l'Sport per anar llegint-lo a mida que el fill de puta del vent (que només li dona per bufar quan t'agafa per llegir) et va deixant.

el sofà taronja dijo...

John et tenen sobre-explotat! Un dia d'acord, però si tots son iguals acabaràs fet una coca! ànims

Tuli Márquez dijo...

gràcies pels comentaris als dos.
Libritos està bé, potser més adient. El vent m'agrada quan emprenya de veritat. I més si no ens deixa llegir l'Sport.

Tuli Márquez dijo...

No em tenen sobre-explotat. Em sobre-exploto jo mateix. Comparat amb l'estrès dels meus anys televisius i publicitaris això és xauxa.
Gràcies per passar-te i comentar

hiro dijo...

Amb una ressaca cap pla -a part de dormir- pot anar bé. Quin estrés! tot i que m'agrada molt anar a la platja, has aconseguit que ara li tingui certa angúnia.

Gràcies per passar-te pel meu blog! :)

Tuli Márquez dijo...

Gràcies a tu, per passar-te per aquí, Hiro.
Ja netejarem bé la sorra, perquè aquesta platja et sigui confortable.
Salut!