domingo, 29 de enero de 2012

Matemática Variable

775.000 parados en Catalunya, 225.000 familias con todos sus miembros afectados. Spainair: 150 millones de euros inyectados, 4.000 trabajadores más al paro, 22.000 pasajeros en tierra. 420 euros al mes de bono social para el que haya agotado el subsidio. 300.000 anuales para el presidente de la compañía. 350 millones de deuda.  Decenas de miles se manifiestan contra los recortes, 150.000 según los organizadores, 20.000 según Guardia Urbana.

 
Francisco Camps (ex presidente de la Generalitat valenciana) pago a Urdangarín 3.1 millones de euros en concepto de canon para organizar 3 cumbres (borrascosas). El circuito de Valencia le costó a la comunidad  85 millones de euros y se pagaron 17 a Ecclestone para garantizar la continuidad del gran premio de Europa. Finalmente se pagaron 15 millones de euros al arquitecto Santiago Calatrava por un edificio que nunca se construyó. 3 hurras por ellos.
Finalmente el paro afecta al 25.4% de los valencianos.
Que han absuelto al Camps por 5 votos a 4




Iran amenaza a la UE con dejarla sin crudo entre 5 y 15 años. Y los coches oficiales, cómo funcionarán? Contratarán a Mad Max para que les lleve?
Megaupload: sus usuarios pagaban entre 7 y 151 euros para descargar.  
Sólo 4 de las 100 empresas más sostenibles están en el estado español. 
2.5 kilos de hachís, cuarto kilo de cocaína, uno de marihuana, varias bolsas de éxtasis, 3 detenidos de origen pakistaní.
Nieve a cota 300
Villarreal - Barcelona, 0 a 0
Eixample de Barcelona: Muertos, 3 - Presuntos Implicados, 2
 
 
Cifras de fin de semana.

4 comentarios:

Francesc Bon dijo...

Ostres Tuli : el tema Spanair també m'ha deixat força impactat. Per minuts no ens hem solapat. La dada que no coneixia era la pasta que s'embutxacava el Soriano, mira que em sembla poqueta i tot perque deien que el Manchester li oferia 2 mil-lions de Lliures,i aquest es un morro fí. No sé si no em fico en camises d'onze vares però ja estic tipet de ESADES i IESES per tot arreu. Carreres on es més valuós el networking que el coneixement o la capacitat.
I, saps, jo vivia a Sardenya, 286. Ja em fot lo del Barça ja però em sembla que encara tindrem una sorpresa. Quin desastre de païs, noi, i ja em sembla que sigui el païs que sigui, desastre igualment. Caldrà mirar-se Andorra, o França.

Tuli Márquez dijo...

Sí, molts diplomes i masters perquè després la cosa s'enfonsi igualment. Això sí, amb la butxaca calenta. I mentrestant, la premsa del cap de setmana amagant les cartes. Spainair en portada i les xifres de l'atur, amagades.
Paíssssssssss

Tobal dijo...

I la educació i sanitat al fem.
L'altre dia vaig tindre que agafar una baixa laboral, estic donant classes de mates en el poble de Benissa (Alacant), els meus alumnes porten 2 setmanes sense classes, he forçat l'alta quant avans millor, el dimecres m'incorpore. Ni a Conselleria, ni al institut, ni als pares ni a ningú els ha preocupat que no tingueren classe, ja tots sabem que per a sustitucions els politics no tenen diners, però si hi han per a que el iaio de la F1 es folle unes quantes putes de luxe a costa dels ciutadans.

Tuli Márquez dijo...

Gràcies pel comentari, Tobal...
I aixina, quan mes burros millor. Ho tenen tot estudiat. Ara que, el més important és la teva salut. I els nens i els pares i la conselleria, que si fotin fulles.
Salut!